2021

Muhabirlerimiz, 2021'de büyük haber olabilecek 50 genç erkek oyuncuyu seçiyor.

için İzlenecekler

UEFA.com'un kıtanın dört bir yanındaki muhabir, muhabir ve editör ekibinden Avrupa'nın yükselen erkek yıldızlarından bazılarını seçmelerini istedik. Önümüzdeki yıl bu zamanlarda 50 kişiden kaç tanesi hane halkı adı olacak?

Bu liste UEFA.com muhabirleri, muhabirleri ve editörleri tarafından seçilmiştir ve daha köklü ödüllere rakip olması amaçlanmamıştır .

Paulos Abraham (SWE, 18 – AIK)
Pacy ve oyunun iyi bir okuyucusu olan Abraham, ünlü yetenek fabrikası Brommapojkarna'dan taşındıktan sonra AIK'nin orta sahasında bir başlangıçtır.

Watch Adams' quarter-final winner

Adams'ın çeyrek final galibini izleyin

Tyler Adams (ABD, 20 – Leizpig)
New York Red Bulls akademisinin bir ürünü olan Adams, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerinde Atlético'ya karşı dramatik bir geç galibiyetle kendini açıklayan Leipzig'de her zamankinden daha merkezi bir figür.

Sergio Arribas (ESP, 19 – Real Madrid)
Geçen sezon UEFA Gençlik Ligi'ni etkileyici bir şekilde kazanan Real Madrid kadrosunun önemli bir üyesi olan Arribas, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 6. Maçta Borussia Mönchengladbach karşısında çıktı.

Mitchel Bakker (NED, 20 – Paris)
Eski Ajax defans oyuncusu, geçen dönem ilk çıkışını yaptıktan sonra Paris'te çığır açan bir sezon geçiriyor. Uzun boylu, sarışın Dutchman bir orta yarı fiziksel profiline sahip ancak savunmacı bir sol bek olarak öne çıkıyor. 2021'de ilk Hollanda çağrısını kazanabilir.

Jude Bellingham (ENG, 17 – Dortmund)
Memleketi kulübü Birmingham City, 17 yaşına girerek ayrıldığında onuruna 22 numaralı formayı emekli etti. Dortmund'da çoktan bir etki yarattı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alan en genç İngiliz oyuncu oldu ve uluslararası ilk maçına çıktı. ; Patrick Vieira ile karşılaştırmalar yaptı.

Jens Cajuste (SWE, 21 – Midtjylland)
Altı yaşında ailesiyle birlikte Çin'e taşındı ve hepsi Göteborg'a dönmeden önce orada futbol oynamaya başladı. Cajuste o zamandan beri top kazanan bir orta saha oyuncusu haline geldi ve 2020 sonbaharında İsveç'teki ilk çıkışını kazandı.

Roma's Riccardo Calafiori

Romalı Riccardo Calafiori Getty Images

Riccardo Calafiori (ITA, 18 – Roma)
İlk profesyonel golü, ikinci UEFA Avrupa Ligi görünümündeki harika bir vuruştu – sol bek için fena değil! Serie A'yı 2019/20 kampanyasının son gününde yaptı.

David Carmo (POR, 21 – Braga)
Bire bir durumlarda bilhassa zeki olan merkez savunmacıyı yöneten Carmo, göreceli deneyimsizliğine rağmen Braga için artık düzenli bir başlangıç.

Charles De Ketelaere (BEL, 19 – Club Brugge)
Club Brugge tarafının UEFA Şampiyonlar Ligi grubundaki olasılıkları alt üst etmekle tehdit eden önemli bir üyesi olan De Ketelaere, Kasım ayında Belçika'nın ilk üst düzey formasını giyen bir hücum oyuncusu.

Yusuf Demir (AUT, 17 – Hızlı Wien)
Bu yetenekli orta saha oyuncusu, Avusturya'nın en sıcak beklentisi olarak kabul ediliyor ve şimdiden Rapid'de büyük bir etki yarattı. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde ilk golünü attı.

Amad Diallo (CIV, 18 – Atalanta)
Ocak ayında Manchester United'a katılacak olan Diallo, UEFA Gençlik Ligi'nde etkilendikten ve 2019/20 sezonunda ilk Serie A golünü attıktan sonra, UEFA Şampiyonlar Ligi futbolunu çoktan La Dea ile kemerinin altına aldı.

Muhammed Diomande (CIV, 18 – Nordsjælland)
Diomande, bir yıldan daha az bir süredir Danimarka'da bulunan esrarengiz bir oyuncudur, ancak kendisine işaretleme görevi verilen herhangi bir rakip tarafından zaten korkulmaktadır. Oyun kurucu olarak hareket eden bir orta veya sol orta saha oyuncusu.

CSKA's Igor Diveev in action for Russia

CSKA'dan Igor Diveev, Rusya Getty Images için iş başında

Igor Diveev (RUS, 21 – CSKA Moskova)
Merkezi savunmacılardan biri olan Diveev, 2020'de CSKA'nın kilit oyuncularından biri oldu. Rusya'da ilk çıkışını yaptı ve yılın Rusya Premier Ligi genç oyuncusu seçildi.

Jeremy Doku (BEL, 18 – Rennes)
Pek çok kişi tarafından yeni Eden Hazard olarak görülen Doku'nun zaten beş Belçika şapkası var. Onun hızı, patlayıcı top sürme tarzı ve yetenekleri onu öne çıkarıyor; Rennes, onu Anderlecht'ten imzalamak için bir kulüp rekor ücreti ödedi.

Radu Drăgușin (ROU, 18 – Juventus)
İki yıldır Juventus'ta, bu heybetli Romanya genç takım kaptanı kısa süre önce Serie A ve UEFA Şampiyonlar Ligi ilk maçlarını yaptı. Uzun, güçlü ve yetenekli, 2021 Under-21 EURO final turnuvasında ona dikkat edin.

Roman Evgenyev (RUS, 21 – Dinamo Moskva)
Zaten Dinamo Moskva kaptanı Evgenyev hem savunmada sağlam hem de rakiplerin ceza sahasında tehlikeli. Rusya'daki ilk çıkışını Kasım ayında yaptı.

Wahidullah 'Wahid' Faghir (DEN, 17 – Vejle)
Faghir, Temmuz ayında yalnızca 17 yaşına girmesine rağmen Vejle saldırısının hayati bir parçası haline geldi. Zaten fiziksel olarak iyi gelişmiştir ve güç ve kaliteyle bitirir. Yeteneği ve kendine güveni apaçık bir takma ad verdi: "bir sonraki Zlatan".

Leicester's Wesley Fofana

Leicester'den Wesley Fofana Getty Images

Wesley Fofana (FRA, 19 – Leicester)
Leicester'ın bir başka zekice işi olan Fofana, Saint-Étienne'den katıldığından beri savunmanın kalbine sınıf attı. Menajeri Brendan Rodgers'a göre "dünyanın en iyi stoperlerinden biri olabilir".

Gianluca Frabotta (ITA, 21, Juventus)
Antrenör Andrea Pirlo, bu sezon onu sık sık sol kanat bek olarak kullandı ve hem evinde hem de Avrupa'da gençlere güven verdi.

Amine Gouiri (FRA, 20 – Güzel)
Lyon akademi mezunu Gouiri, Fransa'nın gençlik takımlarında 52 maçta 45 gol attı ve Temmuz ayındaki katıldığından beri Nice'de verimli bir başlangıç yaptı. Beş UEFA Avrupa Ligi grup aşaması maçında 4 kez net bulduk.

Ryan Gravenberch (NED, 18 – Ajax)
En son Ajax harikası olduğu söylenen Gravenberch, şimdiden imzası için sıraya giren Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine sahip. Tarz olarak Paul Pogba ile karşılaştırıldığında, ancak "benim örneğim Zinédine Zidane" diyor.

Joško Gvardiol (CRO, 18 – Dinamo Zagreb, Leipzig'den kiralık)
Gvardiol, modern bir stoper için tüm kutuları işaretliyor; hızlı, güçlü, arkadan oynama yeteneği ile. Dinamo'nun UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında tek bir gol yemesine yardımcı oldu; sezon sonunda Hırvat bir genç için rekor bir ücret karşılığında Leipzig'e katıldı.

Milan's Jens Petter Hauge

Milano'daki Jens Petter Hauge Getty Images

Jens Petter Hauge (NOR, 21 – AC Milan)
Norveçli oyuncu, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk sezonunda, sekiz maçta altı gol atarak (elemeler dahil) etkileyici. Ayrıca Serie A'ya ilk çıkışını yaptı ve ilk İtalyan üst düzey uçuş golünü atarak Rossoneri'nin bir süre için en iyi kampanyaya başlamasına yardımcı oldu.

Ísak Bergmann Jóhannesson (ISL, 17 – IFK Norrköping)
İngiltere'de doğdu – babası Joey Guðjónsson, Premier Lig tarafı Aston Villa'da oynarken – Jóhannesson, İsveçli üst düzey işverenleri için orta sahada bir dayanak noktası ve Kasım ayında İngiltere'ye karşı uluslararası ilk maçına çıktı.

Curtis Jones (ENG, 19 – Liverpool)
Liverpool'un sakatlık sorunları, ilk takımın Jones'un beklediğinden daha fazla katılımı anlamına geliyordu, ancak kendisini görevden daha fazlasını gösterdi. Yerel doğumlu bir kutudan kutuya orta saha oyuncusu – Steven Gerrard karşılaştırmaları kaçınılmaz – Jones gerçek oyun zekasını gösterdi.

Boubacar Kamara (FRA, 21 – Marsilya)
Beş yaşındayken Marsilya'ya katıldı ve kulübün birçok akademi takımının kaptanıydı. İlk profesyonel maçına 17 yaşında çıktı ve şu anda ya savunma merkezinde ya da orta sahada düzenli.

Orkun Kökçü (TUR, 19 – Feyenoord)
Hollanda'nın 19 Yaş Altı seviyesinde sınırlandırdığı Kökçü, şu anda üst düzey bir Türk uyruklu. Geçen yıl, Dick Advocaat altında daha da etkili hale gelen 2025 yılına kadar geleceğini Feyenoord'a adadı.

Ladislav Krejčí (CZE, 21 – Sparta Praha)
Sparta için neredeyse her zaman mevcut olan bir orta saha oyuncusu olan Krejčí, henüz ilk kıdemli şapkasını kazanmadı, ancak Çek Cumhuriyeti'nin başarılı Under-21 eleme kampanyasında gol attıktan sonra kesinlikle uzakta değil.

Villarreal's Takefusa Kubo

Villarreal'den Takefusa Kubo Getty Images

Takefusa Kubo (JAP, 19 – Villarreal, Real Madrid'den kiralık)
Zaten üst düzey bir Japon uluslararası oyuncusu olan forvet, bu dönem Villarreal'de kiralık olarak göze çarptı, Ekim ayında UEFA Avrupa Ligi'nde Sivasspor galibiyetinde gol attı ve geleceğin Madrid yıldızı olarak lanse edildi.

Marash Kumbulla (ALB, 20 – Roma)
Kumbulla, Verona gençlik sistemine sekiz yaşında katıldı. Uzun boylu, satılmış bir stoper, Giorgio Chiellini'nin hayranı; Eylül'de Romanlara katıldı ve hızla başkente yerleşti.

Stanislav Magkeev (RUS, 21 – Lokomotiv Moskova)
Tekvando dövüşçüsü olan Magkeev, savunma merkezinde, bek veya defansif orta saha oyuncusu olarak çeşitli pozisyonlarda konuşlandırılabilir.

Daniel Maldini (ITA, 19 – AC Milan)
İsmin çok az tanıtılması gerekiyor; Emin değilseniz, o gerçekten Paolo Maldini'nin oğlu ve Cesare Maldini'nin torunu. Bununla birlikte, aile geleneğine aykırı olarak, bir savunma oyuncusu değil, hücum yapan bir orta saha oyuncusu. Bu, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk sezonu, geçtiğimiz dönem Serie A'daki ilk çıkışını yaptı.

Giorgi Mamardashvili (GEO, 20 – Lokomotif Tiflis)
Gürcistan'ın 21 Yaş Altı tarafının şimdiden ilk tercihi kalecisi olan Mamardashvili, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde de etkilendiği için oldukça itibar kazanıyor.

Sporting's Nuno Mendes

Sporting'den Nuno Mendes Getty Images

Nuno Mendes (POR, 18 – Sporting CP)
Hızı ve çok yönlülüğü anahtar silahları olan inanılmaz bir hücum kabiliyetine sahip çevik bir sol bek. Aynı derecede rahatlık, dört kişilik bir savunmanın bir parçası veya 3-5-2'nin bir parçası olarak daha gelişmiş bir rolde.

Youssoufa Moukoko (Almanya, 16 – Dortmund)
Sadece 16 yıl ve on sekiz gün yaşlarındaki 6. Matchday maçından sonra UEFA Şampiyonlar Ligi'nin gelmiş geçmiş en genç oyuncusu olan Moukoko, aynı zamanda Bundesliga tarihindeki en genç oyuncu ve golcü oldu.

Yunus Musah (ABD, 18 – Valensiya)
Doğduğu ülkeyi üst düzeyde temsil etmeyi seçmeden önce bir İngiliz uluslararası genç olan Musah, Kasım ayında Getafe ile 17 yıl 338 günlük çekilişte Valencia tarihinin İspanyol olmayan en genç golcüsü oldu.

Jamal Musiala (ENG, 17 – Bayern)
İngiltere'nin 21 Yaş Altı oyuncusu Musiala, Londra'da büyüyen, Almanya doğumlu bir hücum oyuncusu. Chelsea'den Bayern'e katıldı ve şimdiden çok sayıda maça çıktı ve hatta bir avuç gol attı. Bayern efsanesi Lothar Matthäus, "Bazen No6, bazen No8 veya No10 olarak oynuyor." Dedi.

Noah Okafor (SUI, 20 – Salzburg)
Okafor'un yükselen itibarı, Ekim ayındaki bir hat-trick ve bir anahtar geçişi için gözüne dair birçok kanıt sayesinde bu sezon bir adım daha attı. Geniş veya ortada rahat.

Marcus Holmgren Pedersen (NOR, 20 – Molde)
Şubat 2020'de Tromsø'dan Molde'ye katılan bir sağ bek olan Pedersen, Norveç'in en iyi uçuşunun dayanak noktası ve UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında üç kez forma giydi.

Highlghts: Barcelona 5-1 Ferencváros

Yüksek Haklar: Barcelona 5-1 Ferencváros

Pedri (ESP, 18 – Barselona)
Çocukluk kulübü Las Palmas'ta atılım yaptıktan sonra bu yaz Barça'ya imza attı ve şimdiden Ronald Koeman'ın planlarına girmeye zorladı.

Abdallah Sima, (SEN, 19 – Slavia Praha)
UEFA Avrupa Ligi'nde Slavia'nın eleme aşamasına geçmesine yardımcı olan üç golle etkilenen şık bir kanat oyuncusu veya forvet. Sima yerde hızlı ve havada mükemmel; Aralık'ta Sparta'ya karşı derbi zaferinde iki gol attı.

Kamaldeen Sulemana (GHA, 18 – Nordsjælland)
Nordsjælland'ın genç Ganalı, Superliga'yı kasıp kavurdu. Sol kanat oyuncusu, gol için gözü ve asistanı olan harika bir dripling oyuncusu; zaten üst düzey seviyesinde.

Ravil Tagir (TUR, 17 – İstanbul Başakşehir)
Sol ayaklı bir stoper, bu Türk genç enternasyonal, Eylül 2020'de Altınordu'dan Başakşehir'e katıldı. İlk takım kurulumuna çok yavaş entegre oluyor ancak ülkesini 21 Yaş Altı seviyesinde temsil ediyor.

Malick Thiaw (FIN, 19 – Schalke)
19 yaşındaki uzun boylu, esnek ve hızlı oyuncunun ilerlemesi, Liverpool'dan Joël Matip'in ilk günlerine benzetildi.

Watch dramatic late Trubin save for Shakhtar

Shakhtar için dramatik geç Trubin kurtarışını izleyin

Anatolii Trubin (UKR, 19 – Shakhtar Donetsk)
Büyük reflekslere sahip uzun ve çevik bir kaleci olan Trubin, bu sezon Shakhtar'ın altı UEFA Şampiyonlar Ligi maçından beşine başladı ve bu süreçte üç gol yemedi.

Christos Tzolis (GRE, 18 – PAOK)
Hedef gözü olan Pacey kanat oyuncusu. 18 yaşındaki futbolcu, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde üç gol atıp iki asistle etkiledi. Ekim 2020'de Yunanistan formasıyla ilk maçına çıktı ve bir ay sonra ilk uluslararası golünü attı.

Fábio Vieira (POR, 20 – FC Porto)
Porto'nun 2019 UEFA Gençlik Ligi şampiyonluğunun önemli isimlerinden biri olan ofansif orta saha oyuncusu, üst düzey tarafta gittikçe daha fazla dakika kazandı ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hesabını açtı.

Owen Wijndal (NED, 21 – AZ)
2020'de AZ için etkilendikten sonra Hollanda'dan uzaklaşmak için sol bek hattında hücumda yetenekli. Artık üst düzey bir uluslararası olan Wijndal, UEFA EURO 2020'den önce veya sonra Oranje kurulumunda düzenli olmaya aday.

Florian Wirtz (GER, 17 – Leverkusen)
Zaten Bundesliga'nın ilk hız belirleyicileri için düzenli bir başlangıç olan Wirtz, popüler bir özellik. Dripling yapabilir, rakibini kolaylıkla yenebilir, mükemmel dağılımla takım arkadaşlarını seçebilir ve menzilden gol için gözü vardır. Bir forvetin arkasında veya daha derin bir oyun kurucu rolünde hattın herhangi bir yerinde oynayabilir.

Illia Zabarnyi (UKR, 18 – Dinamo Kiev)
Stoper, Eylül ayında Dinamo'ya ilk çıkışını yaptı ve bu UEFA Şampiyonlar Ligi kampanyasının sekiz maçında (eleme dahil) ve bu sonbaharda Ukrayna'nın UEFA Uluslar Ligi fikstürünün üçünde yer aldı.

2020'nin başından itibaren izleyebileceğiniz 50 oyuncu seçimimize göz atın .